Ετοιμάζεται η Ιεράπετρα για λαμπερά…Χριστούγεννα!

0
77

Την Παρασκευή 17/11 πραγματοποιήθηκε η προγραματισμένη συνάντηση στo Δημαρχείο Ιεράπετρας για την προετοιμασία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης και την γενικότερη εμφάνισή της στις μέρες των εορτών.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρεται:

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ Κος Νταραράς οι Αντιδήμαρχοι Κα Χατζημαρκάκη και Κος Ασπραδάκης , η υπεύθυνη πολιτισμού Κα Μπρά, μαθητές των σχολείων της πόλης, σύλλογοι γονέων, επαγγελματικοί φορείς της περιοχής, σύλλογοι και σωματεία καθώς και δημότες με ενδιαφέρον για τα κοινά.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μανώλης Γεωργαλάκης:

«Συγκινητική ήταν η δυναμική παρουσία των μαθητών, που πραγματικά μας γεμίζει αισιοδοξία για το ότι η νεολαία μας έχει την διάθεση και την όρεξη να προσφέρει και με προτάσεις και νέες ιδέες αλλά και με προσωπική εργασία ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε το σκοπό μας. Έγινε ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων προκειμένου η πόλη και η περιοχή να προετοιμαστεί ακόμα αρτιότερα, με στόχο να προσφέρει στους κατοίκους της αλλά και στους επισκέπτες της την εορταστική ατμόσφαιρα που ταιριάζει εκείνες τις άγιες μέρες.

Συμφωνήθηκε να γίνει επεξεργασία των προτάσεων και να υπάρξει από μέρους του Δήμου συντονισμός προκειμένου να διαμορφωθεί πλουσιότερο πρόγραμμα εκδηλώσεων με μετακλητά σχήματα αλλά και παρουσιάσεις δράσεων, εκδηλώσεων και παραστάσεων που προετοιμάζονται από τους δραστήριους φορείς στην περιοχή μας.

Ταυτόχρονα σε σχέση με την εμφάνιση της περιοχής τονίστηκε ότι έχει γίνει κατάλληλη προετοιμασία και καταβάλετε κάθε προσπάθεια προκειμένου η πόλη μας να είναι ακόμα πιο ζωντανή πιο φωτεινή πιο φιλόξενη από κάθε άλλη χρονιά.»

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter