“Έσπασε” η απεργία της ΠΝΟ στο Ιόνιο

0
60

«Έσπασε» η συνεχιζόμενη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στα νησιά του Ιονίου και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλλονιά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά Μέσα, νωρίς το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν έκτακτα δρομολόγια από το λιμάνι της Ζακύνθου και από τον Πόρο Κεφαλονιάς προς Κυλλήνη και αντίστοιχα από την Κυλλήνη προς τη Ζάκυνθο.
Οι ναυτιλιακές εταιρείες στις ανακοινώσεις τους εξηγούν ότι προέβησαν σε αυτή την κίνηση έπειτα από τον πολυήμερο αποκλεισμό των νησιών λόγω της απεργίας, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να παρατηρηθούν ελλείψεις σε βασικά προϊόντα.
Συγκεκριμένα και όσον αφορά στη Ζάκυνθο, σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξε και το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες το νησί τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των σοβαρών προβλημάτων που προκάλεσαν οι πλημμύρες.
Τα δρομολόγια που πραγματοποιήθηκαν

Όπως γράφει το imerazante.gr. η Κεφαλονιτικων συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρία KEFALONIAN LINES θα πραγματοποιούσε δρομολόγιο από τη Ζάκυνθο προς την Κυλλήνη στις 5.30 το πρωί προκειμένου να συμβάλει στα προβλήματα του νησιού.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το e-kefalonia.net, το επιβατικό πλοίο «Νήσος Κεφαλονιά» έσπασε την συνεχιζόμενη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και αναχώρησε από τον Πόρο προς την Κυλλήνη. Η εταιρεία ενημέρωσε ότι δεν θα πραγματοποιούσε άλλο δρομολόγιο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, που συνοδεύει το ρεπορτάζ του με φωτογραφίες, το «Νήσος Κεφαλονιά» έφτασε στην Κυλλήνη στις 6:30 το πρωί και εκεί το υποδέχτηκαν μέλη της ΠΝΟ και του ΠΑΜΕ.

ΠΗΓΗ: news247.gr