Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Πρόκληση για την Ελλάδα η επίσκεψη Ομπάμα

0
52

Ενόψει του Εορτασμού της επετείου της 17ης Νοεμβρίου, ημέρα τιμής και μνήμης των πεσόντων του 1973 για απελευθέρωση από την επταετή τυραννία όλων εκείνων των φοιτητών και εργαζομένων  που με ανιδιοτέλεια θυσιάστηκαν για την Δημοκρατία. Eν έτη 2016 και μερικές μέρες νωρίτερα από τον εορτασμό της επετείου της 17ης  Νοέμβρη έρχεται να την στιγματίσει η επίσκεψη του Ομπάμα στην χώρα μας.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί πρόκληση για τον Ελληνικό λαό  όπου και εγκυμονεί πολλαπλούς κινδύνους για τις χώρες της Μεσογείου.

Η Πατρίδα  έχει « χορτάσει» από « εθνοσωτήρες  και δήθεν «φιλειρηνιστές  » καθώς όλοι οι λαοί της υφηλίου, γνωρίζουν το μείζονος σημασία χρηματοοικονομικό – δημοσιονομικό  πρόβλημα της χώρας μας, όπου τείνει να εξοντωθεί από τους ετέρους δανειστές.

Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα,  δεν γίνετε  ένας υπερήφανος λαός να σκύβει το κεφάλι σε κάθε απαίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης  – ΔΝΤ – Τρόικας. Δεν έχουμε ανάγκη τα ‘’ φιλεύσπλαχνα  ψίχουλα τους ‘’  σε αντάλλαγμα το ξεπούλημα της χώρας μας .

ΚΑΤΑΔΙΚΑZΟΥΜΕ:

Την επίσκεψη του εκπροσώπου του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού στον τόπο μας.

Την πολιτική της υπόκλισης της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στους Αμερικάνους επικυρίαρχους.

Τον  επεκτατισμό και τις πολεμικές επεμβάσεις.

Την αντιμεταναστευτική πολίτικη της Ε.Ε  και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων και των μεταναστών.

Την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης – Ε.Ε – ΔΝΤ.

Την  παρουσία  του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

 

 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.

Να κλείσουν οι Αμερικανό – Νατοϊκές βάσεις στον τόπο μας.

Έξω από ΝΑΤΟ – Δ.Ν.Τ.

Καμία εμπλοκή  της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς  σχεδιασμούς.

Καμία αποδοχή του νέου διχοτομικού σχεδίου για την Κύπρο.

Καμία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Ειρήνη και φιλία μεταξύ των λαών.

Όλοι μαζί μπορούμε να αντιπαλέψουμε  και να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές διαπραγμάτευσης και απαξίωσης των Ελλήνων, καμία ανοχή πλέον  δεν μπορούμε να δείξουμε…

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου  μαζί με άλλους φορείς και πρωτοβουλίες διοργανώνουν συλλαλητήριο την ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 6 το απόγευμα στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.