Έρχεται το 14ο Κισσαμίτικο Καρναβάλι

0
28

Ο Δήμος Κισσάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση είναι έτοιμοι να προβούν στην διοργάνωση του επόμενου Κισσαμίτικου Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 και σας θέλουμε όλους ξανά στο πλευρό μας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του τόπου μας. Ήρθε η ώρα να θυμηθούμε…, να διασκεδάσουμε ξανά… , να γίνουμε μια μεγάλη παρέα… ξαναπιάνοντας το νήμα του Κισσαμίτικου Καρναβαλιού από κει που το αφήσαμε το 2019.

Όλοι μαζί μπορούμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε το 14ο ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούμε, όλους τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων , των συλλόγων , των καρναβαλικών ομάδων (παλιών και νέων), των σχολείων της περιοχής της Κισσάμου …. και όχι μόνο…! αλλά και όσων θέλουν έμπρακτα να βοηθήσουν στην προετοιμασία, στην πρώτη μας συνάντηση- συζήτηση για θέματα που αφορούν την διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισσάμου.

Ελάτε να στηρίξετε, με την ενεργό συμμετοχή σας, τον θεσμό αυτό του τόπου μας.

Μπορείτε επίσης να αποστείλετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας αλλά και να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο μέιλ : [email protected])

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
2822340200 κα. Βίκυ Μαρακάκη
6937661278 κα. Άλκηστη Ξηρουχάκη

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter