ΕΠΟΦΕΚ: “Διαφορετικότητα και Πολιτισμός” – Ημερίδα ευαισθητοποίησης – Μουσικοθεατρικό δρώμενο

0
13

Η Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ. διοργανώνει με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισάμου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κισάμου), τον Δήμο Κισάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας, το ΕΠΑ.Λ. Κισάμου – «Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης» και το Εργαστήρι διάΔρασηςένα συμπεριληπτικό πρόγραμμα, πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα με τίτλο: «Διαφορετικότητα & Πολιτισμός».

Η υλοποίησή του προϋποθέτει τη συμμετοχή ατόμων με και χωρίς αναπηρία. Η διάρκειά του θα είναι 3 μήνες, με τελικό στόχο την οργάνωση και υλοποίηση των εξής:

Διήμερο Φεστιβάλ

-Ημερίδα με θέμα: Διαφορετικότητα -Ίσες Ευκαιρίες- Πολιτισμός / Άτομα με Αναπηρία: «Η διαδρομή από τη βρεφική ηλικία στην ενήλικη ζωή» (ομιλίες, συζητήσεις και βίντεο, από γονείς, αθλητές με και χωρίς αναπηρία και επαγγελματίες από το χώρο της Υποστηριζόμενης Εργασίας) , την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9:00, στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ι.Μ.Κ.Σ .

-Μουσικοθεατρικό Δρώμενο με τίτλο «Χαρταετοί» και με τη συμμετοχή ατόμων με και χωρίς αναπηρία, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 19:30, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γραμβούσας , στα Κουτουφιανά Γραμβούσας.

Η πραγματοποίηση του Φεστιβάλ έχει σαν κύριο σκοπό τη διάχυση του μηνύματος για συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία στο πολιτιστικό και εργασιακό περιβάλλον, ώστε το αυτονόητο να πάψει να είναι το ζητούμενο.

Με εκτίμηση

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter