Επιτυχημένη η πρώτη μέρα του διαγωνισμού “Η ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ”

0
22

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη μέρα του διαγωνισμού “Η ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΡΗΤΗΣ” χθες Τετάρτη 15/03 στις δυο σχολές, στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ΧΑΝΙΑ και στην ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Χανίων στον Ταυρωνίτη.

Το πρωί, Στην πρώτη σχολή ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανήγγειλε την έναρξη του διαγωνισμού ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής Νικόλαος. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με 16 διαγωνιζόμενους. ο πρώτος γύρος στο ΙΕΚ Δέλτα 360 ήταν γυναικοκρατούμενη υπόθεση με νικήτριες την Στεφανάκη Δήμητρα για την αλμυρή τάρτα και την Ειρήνη Κλεινάκη για την γλυκιά αντίστοιχα.

Στην κριτική επιτροπή πέρα από τους επιτίμους καλεσμένους τον Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής για τον Πρώτο Γύρο για την Αλμυρή Τάρτα τον κ. Jean Marie Hoffman chef της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, και τον Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής για την Γλυκιά Τάρτα ο κ. Δημήτρης Χρονόπουλος chef pâtissier και Brand Ambassador Valrhona.

ήταν ο chef Νίκος Τσώτα και chef pâtissier Μάριος Δρακάκης καθώς και η αντιπρόεδρός του Ελληνο-Γαλλικού Συλλόγου Χανίων κα. Τζίνα Παυλάκη -Καλογερή /

Tο απόγευμα, εν αντιθέσει με την δεύτερη σχολή στον Ταυρωνίτη, στο ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Χανίων όπου νικητές στην ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ Χανίων του πρώτου γύρου ανακηρύχθηκαν ο Γεωργιος Σταματακης για την αλμυρή Τάρτα και ο Αριστειδης Παπαδομανωλακης για την γλυκιά. η σχολή συμμετείχε με 9 διαγωνιζόμενους .

την κριτική επιτροπή ο εκπροσώπησε δήμαρχος Πλατάνια, κ. Γιάννης Μαλανδράκης, η κα. Ευαγγελια Ροζάκη, καθηγήτρια γαλλικών της σχολής , ο chef Ιωσήφ Αποστολάκης , ο chef…. η chef . και ο νομικός εκπρόσωπος και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο-Γαλλικού Συλλόγου Χανίων κος Γρήγορη Τζανάκη

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter