Επιτήδειοι χρησιμοποιούν και δεύτερο όνομα αντιδημάρχου των Χανίων για να εξαπατήσουν πολίτες

0
64

Περιστατικά εξαπάτησης συμπολιτών για δήθεν οικονομικές εκκρεμότητες με τον Δήμο Χανίων. Και δεύτερος αντιδήμαρχος έχει μπει το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο επιτήδειων οι οποίοι με τον τρόπο αυτό ξεγελούν πολίτες. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Τάσο Αλόγλου. 

Ο Δήμος Χανίων εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: 

Ο Δήμος Χανίων γνωστοποιεί ότι κακόβουλοι χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Τάσου Αλόγλου, προκειμένου να εξαπατήσουν συμπολίτες μας, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά για δήθεν οικονομικές εκκρεμότητες.

Εφιστάται η προσοχή των επιχειρηματιών, καθώς πρόκειται για δεύτερο περιστατικό σε σύντομο χρονικό διάστημα με την εμπλοκή αιρετού του Δήμου Χανίων, αφού ανάλογα περιστατικά κατεγράφησαν και με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Γιάννη Γιαννακάκη, την προηγούμενη εβδομάδα, όπως και με άλλους Αντιδημάρχους στην Κρήτη.

Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά παρακαλούνται οι επιχειρηματίες να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους και σε κάθε ανάλογη περίπτωση να επικοινωνούν για επιβεβαίωση της αλήθειας. Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή αφορά στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων διεκπεραιώνεται αποκλειστικά από την Οικονομική Υπηρεσία και όχι οιονδήποτε αιρετό.

Η υπόθεση έχει ήδη ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές.