Επίθεση της Ανοικτής Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου στον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

0
51

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ Χανίων με αφορμή την χθεσινή του ανακοίνωση του για τις υποχρεώσεις της FRAPORT σε ότι αφορά την παραχώρηση των 14 αεροδρομίων εξαπέλυσε  η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου Χανίων.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση της Ανοικτής Πρωτοβουλίας

«Δυστυχώς ακόμα και τώρα λίγο πριν το τέλος της κατοχικής παραχώρησης του αεροδρομίου ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ενδιαφέρεται για την τήρηση των συμφωνιών και ας είναι κατάφωρα επιζήμιες για την χώρα μας και ειδικά για την Δυτική Κρήτη.

Καλούνται όλοι οι πολίτες στο Κ.Α.Μ. (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι Χανίων) την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 19:30, να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις επόμενες κινήσεις ενάντια στο ξεπούλημα ενός βασικότατου τομέα της οικονομικής ζωής του τόπου μας.

Ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα, Νότης Μαριάς και Νίκος Χουντής.

Ζητούμενο η παραμονή του αεροδρομίου Δυτικής Κρήτης «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» και των υπολοίπων 13 περιφερειακών αεροδρομίων στα χέρια του Ελληνικού λαού με την παράλληλη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό τους διαμέσου ενός Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Αερολιμένων όπου τα κέρδη τους θα επανεπενδύονται για την καλύτερη προσβασιμότητα των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.»