Επίθεση Π. Πολάκη κατά του Στ. Κυμπουρόπουλου| Κ. Μητσοτάκης: “Νόμιζα ότι η αθλιότητα έχει όρια”

0
474

Στο «στόχαστρο» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη βρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στον κ. Κυμπουρόπουλο, με αιχμή «την πρόσληψή του ως ΑΜΕΑ στο ΕΣΥ» και όχι «με κρίση από συμβούλιο».

«Αν διεκδικούσες ίσες ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β΄ στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι: (όπως δικαιούσουν ως ΑΜΕΑ). Ντροπή και κρίμα να λες αυτά που λες» έγραψε ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του, με την οποία σχολίαζε ανάρτηση του κ. Κυμπουρόπουλου στην οποία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλησα ποτέ μόρια, επιδόματα, χάρες. Ίσες ευκαιρίες διεκδικώ».

Κ. Μητσοτάκης προς Αλ. Τσίπρα: Ντροπή που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνηση

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας».

«Έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ, μεγαλύτερος βάρβαρος, ανάγωγος και αναίσθητος υπουργός δεν πρέπει να έχει υπάρξει σε κυβέρνηση δυτικής χώρας, μία εθνική ντροπή» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter