Επίθεση από το Μαξίμου στον Κ. Μητσοτάκη με αφορμή τις αποκαλύψεις Μαρκογιαννάκη

0
430

Η αποκάλυψη του κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη στη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε, ότι στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης, του αντιπρότεινε μία θέση σε ΔΕΚΟ ή Ανεξάρτητη Αρχή, ως αντάλλαγμα για τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά, δεν έμεινε ασχολίαστη από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου εξαπολύει επίθεση στον Πρόεδρο της ΝΔ αναφέροντας ότι διακατέχεται από το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους.

«Ως αποζημίωση στους κομμένους βουλευτές του, όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο κ. Μητσοτάκης τους παραχωρεί “μέρισμα” στο Δημόσιο. Ή όποια ΔΕΚΟ διαλέξουν!», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Έτσι δεν αποδεικνύεται μόνο ότι διακατέχεται από το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους. Αλλά και ότι προτίθεται να συνδυάσει τις μαζικές απολύσεις και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους με διορισμούς αρίστων.

Τζάμπα αγχώνεται πάντως. Δεν θα του δώσει ποτέ ο λαός τη δυνατότητα να διαμοιράσει τα ιμάτια του κράτους», υπογραμμίζει.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter