Επίσκεψη Π. Πολάκη στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης

0
23

Ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Π. Πολάκης, μετά την σωρεία προβλημάτων που έχουν ανακύψει στο Νομό Χανίων με την έναρξη του σχολικού έτους τόσο στην Πρωτοβάθμια, όσο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, θα επισκεφτεί την προσεχή Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.30 τις αντίστοιχες Διευθύνσεις, προκειμένου να ενημερωθεί από τους αρμόδιους Διευθυντές για το πως σκοπεύουν να διαχειριστούν την προβληματική αυτή κατάσταση.

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση οι υποβαθμίσεις πολλών σχολείων, ακόμα και σε δυσπρόσιτες περιοχές όπως η Κάντανος, η κατάργηση σχολικών τάξεων και η έλλειψη δασκάλων δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία και επηρεάζουν την καθημερινότητα πολλών οικογενειών.

Την ίδια στιγμή, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι σημαντικές ελλείψεις καθηγητών όλων των ειδικοτήτων, η κατάργηση της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης στα Χανιά, η άκαμπτη στάση του Υπουργείου για τη μη λειτουργία Γυμνασίου στη Γαύδο και η πληθώρα προβλημάτων που σχεδόν κάθε σχολείο του Νομού αντιμετωπίζει, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κράμα στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας καθιστώντας σαφές ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αδιαφορεί πλήρως για τη Δημόσια Εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Π. Πολάκης, μετά από την κατάθεση σχετικών επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή, θέλοντας να αναδείξει τα προβλήματα των σχολείων αλλά και να ασκήσει κάθε δυνατή μορφή πίεσης για την επίλυση τους, συναντάται τη Δευτέρα και με τους Διευθυντές εκπαίδευσης Χανίων.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter