Επισκέψεις του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ

0
12
ÓõíÝíôåõîç ôýðïõ ôïõ õðïõñãïý Õãåßáò ÁíäñÝá Îáíèïý, ãéá ôç óôåëÝ÷ùóç ôùí Ôïðéêþí ÏìÜäùí Õãåßáò (ÔÏÌÕ) ôçò ÐñùôïâÜèìéáò Öñïíôßäáò Õãåßáò. ôçí Ôñßôç 19 Óåðôåìâñßïõ 2017. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Επισκέψεις και περιοδείες του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

Οι υποψήφιες βουλεύτριες Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μαθιουδάκη Εμμανουέλα και Μανουσάκη Χρυσούλα επισκέφθηκαν την Πέμπτη 20/6/2019 το 3ο ΚΑΠΗ Περιβολίων, το 5ο ΚΑΠΗ Πλατανιά και το 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνου στην Καλλιθέα και συνομίλησαν με τους ωφελούμενους.

Το πρόγραμμα περιοδειών για την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κλάδου Δήμου, Μαθιουδάκη Εμμανουέλας και Μανουσάκη Χρυσούλας είναι το παρακάτω:

Παρασκευή 21/6 στις 10 πμ: Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Κεντρικό 1ο ΚΑΠΗ Δήμου Ρεθύμνου (Μοάτσου & Δασκαλάκη). Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν περιοδεία σε υπηρεσίες στην πόλη του Ρεθύμνου.

Παρασκευή 21/6 στις 9 μμ: Εκδήλωση-συζήτηση στο Δημαρχείο Αγίου Βασιλείου στο Σπήλι με ομιλητές τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και τους υποψήφιους βουλευτές Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Θα προηγηθούν στις 7:30-8:30 μμ επισκέψεις στα χωριά Κοξαρέ, Μιξόρρουμα και Δαριβιανά.