Προληπτική επιστροφή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας η πτήση ΟΑ078 της Olympic Air, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πάρος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της AEGEAN, κατά τη διάρκεια της πτήσης παρουσιάστηκε ένδειξη για πιθανή ύπαρξη καπνού στον χώρο των αποσκευών. Ο κυβερνήτης, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες ασφαλείας της εταιρείας, αποφάσισε προληπτικά την επιστροφή του αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος.
Στην πτήση επέβαιναν 67 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος. Όλοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Η AEGEAN γνωστοποίησε ότι έχει ήδη διαθέσει νέο αεροσκάφος, ώστε οι επιβάτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Πάρο.














