Ενημέρωση αγροτών-παραγωγών στο Δήμο Πλατανιά

0
56

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης αγροτών/παραγωγών που διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πλατανιά στο Δημαρχείο στο Γεράνι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιώαννης Μαλανδράκης , ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ κ Α.Καπνισάκης, η προϊσταμένη αγροτικών θεμάτων και εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Χρύσα Χαριτάκη-Μακράκη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι , πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων,εκπρόσωποι συνεταιρισμών και μεγάλος αριθμός αγροτών -παραγωγών.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ Ιωάννης Μαλανδράκης ,επεσήμανε την διαρκή προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για την ουσιαστική ενημέρωση και καθοδήγηση των αγροτών, προκειμένου να παρακολουθούν τις εξελίξεις στο αγροτικό τομέα και να γνωρίσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ κ Α.Καπνισάκης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους τόνισε ότι ήταν μια πρωτοβουλία της ΚΕΔΗΠ του Δήμου Πλατανιά και των Αγροτικών Συνεταιρισμών Παλαιών Ρουμάτων και Ζυμβραγού την οποία θέλησε ο Δήμος να επεκτείνει και να προβάλλει για να υπάρξει καλύτερη ενημέρωση και υποστήριξη των αγροτών σε θέματα που τους απασχολούν

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γεωπόνος ΤΕ και υπεύθυνος του “Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Αγρότη Δ.Πλατανιά” , κ. Μοτάκης Γιώργος.

H παρουσίαση έγινε από το Σύμβουλο -Μελετητή κ Μουρτζάνο και τους συνεργάτες του , όπου παρουσιάστηκαν δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που πρόκειται να προκηρυχθούν στο επόμενο διάστημα μέσα από επιχορηγούμενα προγράμματα ,για ενίσχυση και στήριξη αγροτών και για διάφορες δράσεις επεξεργασίας γεωργικών προϊόντων .

Ο δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι όποιος ενδιαφερόμενος δεν είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί, μπορεί να απευθύνεται στο “Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης

Αγρότη”, του Δήμου Πλατανιά , στο Δημοτικό Κατάστημα Βουκολιών.
Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μοτάκης , τηλ 28243 40024.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter