Εμπορικός σύλλογος Χανίων: Η πόλη μας δείχνει ανοχύρωτη σε κομβικά σημεία

0
107

Για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων, με αφορμή τη ζημιά που υπέστησαν επιχειρήσεις στην περιοχή του Κλαδισού, από την κακοκαιρία!

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

Για ακόμα μια φορά η πόλη μας δείχνει ανοχύρωτη σε κομβικά σημεία και επιχειρήσεις και κόποι χρόνων γίνονται νερό που τα παίρνει στο διάβα του. Η ανευθυνότητα και η προχειρότητα των αρμοδίων που εν τέλει μοιάζουν αναρμόδιοι να κάνουν απλά το καθήκον τους.

Αυτήν την φορά δεν υπάρχει δικαιολογία. Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Όπως και η υπομονή συναδέλφων μας που καταστρέφονται με την πρώτη μπόρα του φθινοπώρου. Δεν θα σταθούμε σε καμία συγγνώμη και καμία απολογία γιατί απλά δεν είναι αρκετές να ξαναχτίσουν τους κόπους και τις αγωνίες χρόνων.

Σαν Εμπορικός Σύλλογος Χανίων στεκόμαστε στο πλευρό συναδέλφου-συναδέλφων μας-μελών μας που επλήγησαν από την πρόσφατη βροχή και καλούμε την ΔΕΥΑΧ, τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων να πράξουν τα αυτονόητα ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί. Καμία ανοχή στην προχειρότητα καμία ανοχή στα επαναλαμβανόμενα λάθη.

Οι ευθύνες είναι διαχρονικές όμως το ποτάμι (στην προκειμένη περίπτωση ο Κλαδισός) δεν γυρίζει πίσω.