Έκτακτο περιστατικό τροποποίησε το δρομολόγιο του «ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ»

0
1452

Δύο Ε/Γ-Ο/Γ πλοία το «ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» και το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» αναγκάστηκαν να αλλάξουν ρότα, τις νυχτερινές ώρες.

Το μεν «ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» σταμάτησε προσωρινά στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο για να αφήσει δύο ασθενείς επιβάτες, ενώ το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» επέστρεψε στο λιμένα Ανάφης για να παραλάβει ένα τραυματία.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου, ότι το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΛΑΣ» Ν.Η. 31, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Ηρακλείου για λιμένα Πειραιά, θα καταπλεύσει εκτάκτως στο λιμένα Αδάμαντα για να αποβιβάσει δύο (02) ασθενείς, οι οποίοι έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι, οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών εξήλθαν, , ενώ το «ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ» απέπλευσε για συνέχιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου.

Το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, ότι το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν. Ρεθύμνου 06, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Ανάφης για λιμένα Θήρας, επιστρέφει στον λιμένα Ανάφης για να παραλάβει έναν 32χρονο τραυματία, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στη Θήρα και στη συνέχεια δια εναέριου μέσου στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» .