Έκτακτη οικονομική ενίσχυση στον Πλατανιά μετά την καταστροφική επέλαση του Δαιδάλου

0
113

Με το ποσό των 300.000 ευρώ υποσχέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης να ενισχύσει οικονομικά, σε πρώτο στάδιο τον δήμο Πλατανιά μετά τις κατστροφές πού άφησε πίσω του ο “Δαίδαλος”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Πλατανιά:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, είχε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Παναγιώτη Σκουρλέτη, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις καταστροφές που προκλήθηκαν στο Δήμο μετά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 26ης Οκτωβρίου .

Στη συζήτηση ο Δήμαρχος εξέθεσε διεξοδικά στον κ. Υπουργό τα προβλήματα και τις καταστροφές που δημιουργήθηκαν στις υποδομές του Δήμου και του κατέθεσε το σχετικό αίτημα με το επισυναπτόμενο Τεχνικό Δελτίο Έργου.

Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να επιχορηγήσει τον Δήμο με το ποσό των 300.000,00€, ως αρχική χρηματοδότηση για την άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση ζημιών.

Ο κ. Μαλανδράκης τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση του , με δεδομένο και τις θεομηνίες και τις καταστροφές που έχουν συμβεί σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα την τραγωδία που υπέστη η ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής.

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter