Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΚΙΝΑΛ Χανίων

0
292

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κίνημα Αλλαγής στα Χανιά.

Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής έδωσαν το παρών και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Δημοτικές Οργάνωσης ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Χανίων έκοψαν σε μια σεμνή τελετή την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στα γραφεία της οργάνωσης παρουσία των υποψήφιων βουλευτών του νομού.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά καταρρέει, οι ΑΝΕΛ είναι υπό διάλυση ενώ το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ σταθερά και αταλάντευτα αγωνίζεται για τις αρχές του.

Άλλωστε σε κάθε ευκαιρία οι κυβερνώντες δείχνουν το πραγματικό αυταρχικό τους πρόσωπο όπως βίαιη αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών έξω από την Βουλή.

Σήμερα τίποτα πραγματικά αριστερό δεν έχει να επιδείξει ο κος Τσιπρας. Είμαστε η μοναδική προοδευτική παράταξη , είμαστε οι πραγματικοί σοσιαλιστές , τόνισε μεταξύ άλλων η γραμματέας της Ν. Επιτροπής Χανίων Χαριτακη Μακρακη Χρυσα.»

«Το κίνημα αλλαγής βρίσκεται σε φάση οργανωτικής ανασυγκρότησης ενόψει των εθνικών εκλογών με την συγκρότηση κλιμακίων ανά νομό»τόνισε το μέλος της ΚΠΕ Ιπ. Μανουδακης.

Το φλουρί έπεσε στον υποψήφιο βουλευτή Γιάννη Μαργαρωνη.

Θα ακολουθούσουν σειρά επαφών με φορείς του τόπου και ανοικτή πολιτική εκδήλωση με κοπή πίτας για τα μελή και τους φίλους του κόμματος Τις προσεχείς ημέρες.