Εκλογές Παγκρήτιου Ένωσης στην Αττική| Πρώτη φορά μια Κρητικιά διεκδικεί την προεδρία

0
318

Εκλογές Παγκρητίου Ενώσεως

Την ερχόμενη Κυριακή , 20/11 , οι Κρήτες του λεκανοπεδίου Αττικής καλούντε να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρήτιου Ένωσης , στο ξενοδοχείο Τιτάνια , από 7 το πρωί έως την Δύση του ηλίου.

Το μεγαλύτερο σωματείο της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο , το οποίο κρατάει ζωντανή την Κρήτη ,τον κρητικό πολιτισμό και την παράδοση στο στρατηγείο της Ελλάδας , την Αττική.

Για πρώτη φορά την προεδρία διεκδικεί μια Κρητικιά.

Μια γυναίκα με έντονη παρουσία στα κοινά , γνώστης του πολιτισμού της Κρήτης και μέλος πολλών σωματίων της Αττικής που συμβάλουν σε κάθε τομέα αναγκών της καθημερινότητας.

Η Ρένα Βασιλάκη , έχει αποδείξει με την πορεία της , ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο να πάει την Παγκρήτιο στο επόμενο βήμα που η εποχή το επιβάλλει , να ανοίξει τις πόρτες για όλους τους Κρητικούς της Αττικής να εγγραφούν στην Ένωση , να συμμετέχουν στις δράσεις της , καθώς κουβαλάει πλήθος περγαμηνών , από όποια θέση και να υπηρέτησε τα κοινά  έως σήμερα. 

Με μια άριστη ομάδα υποψηφίων , όπου ο κάθε ένας από αυτούς έχει δώσει δείγματα γραφής και αγώνες για την ανάδειξη της Κρήτης , το μόνο σίγουρο είναι ότι με την νίκη τους την Κυριακή και την Ρένα Βασιλάκη στο τιμόνι , ο μόνος κερδισμένος είναι η Κρήτη.

Έχω την τύχη να τους γνωρίζω ένα προς ένα , τους έχω δει να παλεύουν για να προβάλουν την Κρήτη με κάθε ευκαιρία , να είναι πλάι στον κρητικό που αναγκάζεται να βρεθεί στην Αθήνα και χρειάζεται βοήθεια , να δίνουν στέγη στους Κρήτες φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες , να είναι παρόντες σε κάθε εκδήλωση αφιερωμένη στην Κρήτη.

Ο κάθε ένας που ψηφίζει την επόμενη Κυριακή , μπορεί να δει και να συγκρίνει το ποιος είναι αυτός που αξίζει να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της Ένωσης , χωρίς να θέλει να την εμπορευθεί και μόνο για προσωπικό όφελος.

Ψηφίζω και στηρίζω την Ρένα Βασιλάκη και την εξαιρετική της ομάδα που θα κάνει υπερήφανη την Κρήτη στην Αττική.

Γιάννης Μανούσακας Βλαντάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, ΠΕ Χανίων.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter