«Έφυγε» ο πρώην πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης, Χαράλαμπος Τουλουπάκης

0
424

Θλίψη στην κοινωνία των Χανίων, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων Χαράλαμπου Τουλουπάκη. Ο Χαράλαμπος Τουλουπάκης “έφυγε” το βράδυ της Κυριακής σε ηλικιά 84 ετών. 

Ο Χαράλαμπος Τουλουπάκης ήταν πατέρας δύο παιδιών, του ιατρού Μανώλη Τουλουπάκη και της γνωστής Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Το τελευταίο αντίο στον Χαράλαμπο Τουλουπάκη θα πουν στις 4:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Καστέλι Κισσάμου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε. με το άγγελμα του θανάτου του τέως Προέδρου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ο οποίος διετέλεσε επί 35 και πλέον έτη Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, προσέφερε τα μέγιστα για την αναβάθμιση των επιβατικών συγκοινωνιών της χώρας και δημιούργησε με τους αγώνες του τις υποδομές για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και την αναπτυξιακή πορεία του ΚΤΕΛ.

Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Να γίνει η κηδεία του εκλιπόντος με δαπάνη της ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

Το Kriti24.gr εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του εκλιπόνος.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter