Ευχαριστήριο από το “ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ”

0
76

Τα μέλη του Δ.Σ του ΄΄ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΧΑΛΕΠΑΣ΄΄ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς το όμορφο μπουκέτο γυναικών από την Χαλέπα, με την επωνυμία ΄΄ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ΄΄, γιατί διοργάνωσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση στο φιλόξενο χώρο της Εκκλησιαστικής Σχολής στον ΄Αγιο Ματθαίο ,με καλό φαγητό, ποτό μουσική, κέφι , χορό και ένα μεγάλο μέρος τω εσόδων παραδόθηκε στο Σύλλογό μας ,για ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης.

Οι ΄΄ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ΄΄, ο δραστήριος αυτός Σύλλογος, έδωσε σε όλους μας ένα δυνατό μάθημα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Με ένα καλό σχεδιασμό, με ανεύρεση χορηγών από επιχειρηματίες της πόλης μας ,που πάντα είναι στο πλευρό μας και το ΄΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ΄΄ φαντάζει πολύ μικρό μπροστά στο μέγεθος της προσφοράς τους.

Με τη θετική διάθεση παραχώρησης του χώρου από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνό , το Διευθυντή της σχολής κ. Θωμά Παναγιώτου που ήταν παρών και υποστηρικτής της προσπάθειας ,καθώς και τη συνεργάτη του κ. Μαριάννα Ζαχαριουδάκη . Με τις ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ που έκαναν πολλές βάρδιες για να προετοιμάσουν το χώρο ,να μαγειρέψουν τα νοστιμότατα εδέσματα, να καθαρίσουν τόσα σκεύη και να παραδώσουν το χώρο φιλοξενίας καθαρό και φροντισμένο .

Με αρωγούς και πολύτιμους βοηθούς τους συζύγους ή τα παιδιά τους ,που στήριξαν το έργο τους¸ είτε μεταφέροντας τραπέζια- καρέκλες ,είτε φορτώνοντας τα αγαθά ,είτε μαγειρεύοντας κρητικό πιλάφι, είτε…….΄΄ είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις από μια τέτοια εκδήλωση, που θα θέλαμε πολλές σελίδες για να τις απαριθμήσουμε . Με τα μέλη του ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΧΑΛΕΠΑΣ και του ΟΡΙΖΟΝΤΑ να αναλαμβάνουν τα πόστα εργασιών που τους αναλογούσαν.

Με τα νέα παιδιά, που ήρθαν με χαρά να σερβίρουν και να συνδράμουν με τον τρόπο τους στην όλη προσπάθεια, με το εξαιρετικό νεανικό μουσικό συγκρότημα Freaktones και τον dj Anastasio Doukas , που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους, με την εταιρία Chania Sound για τη δωρεά της ηχητικής κάλυψης και της φωταγώγησης , με την ομάδα «Tin to Tin» που έστησαν και λειτούργησαν το bar- catering ενισχύοντας οικονομικά την όλη εκδήλωση και με την κυρία Χρυσούλα Κοζωνάκη από το ανθοπωλείο ΄΄ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ΄΄ ,που ανέλαβε το στολισμό των τραπεζιών και συμπλήρωσε την ομορφιά του φυσικού τοπίου.

Τέλος μεγάλη είναι η ευγνωμοσύνη και η χαρά μας ,για τους εκατοντάδες ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας ,που για άλλη μια φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους ή που προμηθεύτηκαν προσκλήσεις μόνο για στήριξη, βάζοντας τη δική τους ξεχωριστή και μοναδική πινελιά στη επιτυχία της βραδιάς ΄΄ΑΓΑΠΗΣ΄΄.

Η προσφορά ΄΄ΑΓΑΠΗΣ΄΄, είτε άκουγε στο όνομα ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ,είτε ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ πραγματικά δεν είχε καμιά σημασία, γιατί υπερίσχυσε η συλλογική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ που έρεε άφθονη, προς όλες τις κατευθύνσεις. Και εκεί που η ΑΓΑΠΗ μοιράζεται, γίνεται πιο μεγάλη, πιο πλούσια, πιο αξιοπρεπή και μας οπλίζει με ΔΥΝΑΜΗ και ΕΛΠΙΔΑ για να συνεχίσουμε το έργο μας,

Όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που η αγάπη τους γίνεται πράξη με ουσιαστικά έργα προς τον πάσχοντα και αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο ,τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, τόσο και το ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ θα συνεχίσει την καταξιωμένη πορεία του, στα πολιτιστικά και εθελοντικά γίγνεσθαι της πόλης μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Εμμανουήλ Σαλεβουράκης                                       Μαρία Κληματσάκη