ΕΑΣΥ Χανίων: Αφήστε τους αστυνομικούς να κάνουν την δουλειά τους όπως ξέρουν

0
95

«Αφήστε τους συναδέλφους της ΔΙ.ΑΣ. να περιπολούν απερίσπαστοι, ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα απ’όλους…δεν χρειάζονται σχέδια αστυνόμευσης βγαλμένα από τα γραφεία της Αθήνας…» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συγχαίρει δημόσια το Διοικητή, τους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Χανίων του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων.

Συγκεκριμένα ,συνελήφθησαν χθες 16/10/2018 σε περιοχή του Δήμου Χανίων, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 38, 30, 33 και 44 ετών και 32χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενοι για κλοπή. 

Ειδικότερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας 16/10/2018 σε ορεινή περιοχή του Δήμου Χανίων, ο 38χρονος με την 32χρονη με τη μέθοδο της απασχόλησης απέσπασαν την προσοχή 66χρονης ημεδαπής και ταυτόχρονα ο 30χρονος με τον 33χρονο και τον 44χρονο αφαίρεσαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο της. 

 Άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων, εντοπίστηκαν ο 38χρονος με την 32χρονη και στη συνέχεια από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) εντοπίστηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι υπόλοιποι τρεις δράστες οι οποίοι και συνελήφθησαν. 

 Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στην παθούσα με τα προσωπικά αντικείμενα και τα έγγραφα που υπήρχαν εντός αυτού.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας αυτών των δύο Υπηρεσιών οι οποίοι μέσα από την άψογη συνεργασία τους, άμεσα, εντόπισαν τόσο τους δράστες όσο και το κλεμμένο αυτοκίνητο και το επέστρεψαν στη συμπολίτισσά μας!

Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά δεν είναι…

Το συμπέρασμα απ’ όλα αυτά είναι ότι όταν αφήνει ήσυχες και απερίσπαστες τις Υπηρεσίες μας η ηγεσία και δεν προβαίνει σε μετακινήσεις προσωπικού, με σκοπό να εκτελεί βάρδια πέραν των καθηκόντων του, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εμφανή! 

Αφήστε τους συναδέλφους των Τ.Α.Ε. να κάνουν την δουλεία τους στην ενδοχώρα της Κρήτης όπως αυτοί ξέρουν, μην τους μετακινείτε σε άλλες Υπηρεσίες και μην τους διατάσετε να επιχειρούν μακριά από την ενδοχώρα. 

Αποδυναμώσατε τα επαρχιακά Αστυνομικά Τμήματα με την περιβόητη, πολυδιαφημισμένη και πολυαποτυχημένη αναδιάρθρωσή σας, κάνοντάς τα απλά επαρχιακά Κ.Ε.Π. με αποτέλεσμα ο κόσμος στην επαρχία να δυσανασχετεί. 

Αφήστε τους συναδέλφους της ΔΙ.ΑΣ. να περιπολούν απερίσπαστοι, ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα απ’όλους…δεν χρειάζονται σχέδια αστυνόμευσης βγαλμένα από τα γραφεία της Αθήνας…
Συγχαρητήρια σε όλους σας!