Δύο νέα απορριμματοφόρα ανακύκλωσης παρέλαβε η ΔΕΔΙΣΑ| φωτο και video

0
645

Με δυο νέα απορριμματοφόρα ανακύκλωσης, ενισχύεται ο στόλος της ΔΕΔΙΣΑ.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή για την προμήθεια τους, ο Δήμος δεν επιβαρύνθηκε οικονομικά, αφού τα απορριμματοφόρα της ανακύκλωσης προέρχονται από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), μαζί με 300 μπλε κάδους.

«Οι Χανιώτες ανακυκλώνουν. Φέτος για το πρώτο 8μηνο του 2017 οι δείκτες ήταν αρκετά αυξημένοι δηλαδή είχαμε φτάσει στον μπλε κάδο στο 12% που αυτό αποτυπώνεται περίπου σε 800 τόνους και στον κίτρινο κώδωνα, δηλαδή τον κάδο για το γυαλί, φτάσαμε το 127% σε σχέση με τις υπόλοιπες χρονιές.

Αυτή τη στιγμή φτάνουμε στα 11 απορριμματοφόρα μαζί με ένα απορριμματοφόρο του γυαλιού.Τα δύο αυτά οχήματα είναι χωρητικότητας 16 κυβικών και έχουν έρθει δωρεάν από την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης μαζί με 300 καινούριους κάδους μπλε» αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΙΣΑ Γίαννης Κουτράκης.

Παραλαβή νέων απορριμματοφόρων από τη Δεδισα

Publié par Kriti24 sur jeudi 21 décembre 2017

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας τόνισε:«Είναι μια σημαντική ημέρα για τη ΔΕΔΙΣΑ! Πρόκειται για μια προσθήκη δύο νέων απορριμματοφόρων νέας τεχνολογίας στο στόλο της. Στα Χανιά το ποσοστό ανακύκλωσης είναι πολύ υψηλό σε σχέση με τους άλλους Δήμους. Χρειάζεται όμως προσπάθεια από τους πολίτες»

Παραλαβή νέων απορριμματοφόρων από τη Δεδισα

Publié par Kriti24 sur jeudi 21 décembre 2017

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter