Δυνατή καταιγίδα έπληξε το βράδυ τα Χανιά| Ποτάμια οι δρόμοι| φωτο και video

0
2087

Τελευταία ενημέρωση 07:00 πμ

Σε λίμνη μετατράπηκε για μία ακόμη φορά το βράδυ της Τετάρτης, ο δρόμος στην περιοχή του Κλαδισού.

Η δυνατή καταιγίδα, προκάλεσε για μία ακόμη φορά σοβαρά προβλήματα καθώς τα καταστήματα της περιοχής, βρέθηκαν στο έλεος των καιρικών φαινομένων.

Τα  φρεάτια υπερχείλισαν και το νερό μπήκε με ορμή μέσα στα καταστήματα πλημμυρίζοντάς τα για μία ακόμη φορά και προκαλώντας σημαντικές ζημιές. 

Η δυνατή καταιγίδα, που έπληξε την πόλη των Χανίων, μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια και έκανε για ένα ακόμη βράδυ δύσκολη τη ζωή των πολιτών.

Εκτός από την περιοχή του Κλαδισού, προβλήματα με πλημμυρισμένους δρόμους παρατηρήθηκαν σε όλες σχεδόν τις περιοχές, όπως στην περιοχή του Κουμπέ, στην περιοχή του Ναυστάθμου Σούδας, της Κάτω Σούδας, στα Λιβάδια, στο δρόμο του Βλητέ κλπ.

Ιδια εικόνα και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας είναι οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, ενώ η Αντιπεριφέρεια έχει εκδώσει ανακοίνωση προς τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις εάν δεν είναι απόλυτη ανάγκη. 

Προβλήματα και με τις πτήσεις

Πολλά προβλήματα δημιούργησε η ισχυρή βροχόπτωση το βράδυ της Τετάρτης στις πτήσεις στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων.

Ειδικότερα, πέντε πτήσεις -μία της Olympic Air και τέσσερις της Ryanair- δεν κατάφεραν να προσγειωθούν.

Η απογευματινή πτήση από Αθήνα της Olympic Air επέστρεψε στο “Ελ. Βενιζέλος”, ενώ αυτές της ιρλανδικής εταιρίας από Μασσαλία, Φραγκφούρτη, Δουβλίνο και Αθήνα πήγαν στο Ηράκλειο..

Μεγάλες ποσότητες νερού κατεβάζει ο Ταυρωνίτης

Στην περιοχή του Δήμου Πλατανιά, μεγάλες ποσότητες νερού κατεςβάζει ήδη ο ποταμός Ταυρωνίτης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο διαδίκτυο ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Γιώργος Καλαϊτζάκης:

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter