Δρομολογείται η διάνοιξη δρόμου στον Κρούστα

0
48

Η διάνοιξη δρόμου -που θ΄αποφορτίσει κυκλοφοριακά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών αλλά και των κατοίκων του Κρούστα, ένα κομβικό σημείο της περιοχής- αφού θα επιτρέψει την κάθετη κίνηση προς το εσωτερικό του χωριού, οι διαδικασίες για την διενέργεια της απαιτούμενης απαλλοτρίωσης, η σύνταξη τοπογραφικού – την ευθύνη του οποίου- αναλαμβάνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Το θέμα αυτό μεταξύ άλλων συζητήθηκε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα , παρουσία του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού, του προέδρου Τ.Κ Κρούστα Γιάννη Βάρδα με την συμμετοχή των Νίκου Κουρίνου, Γιώργου Βάρδα, καθώς και του ιδιοκτήτη του ακινήτου Β. Αλέξη.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός έκανε γνωστό, ότι το συγκεκριμένο αίτημα έχει υποβληθεί σε παρελθόντα χρόνο, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει δρομολογηθεί, ενώ η διάνοιξη του συγκεκριμένου δρόμου, αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην αποφόρτιση του εσωτερικού χώρου της κοινότητας, που σήμερα ασφυκτιά εξαιτίας της ανυπαρξίας του συγκεκριμένου δρόμου.

Στη συνάντηση, όπως έγινε γνωστό, υπήρξε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, για την διάνοιξη δρόμου 4 μέτρων- που σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργήσει προβλήματα αρτιότητας στο προσφερόμενο χωράφι.

Ο δήμος Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου, αναλαμβάνει την υποχρέωση, να συντάξει το τοπογραφικό τόσο του εν λόγω ακινήτου, όσο και των γειτονικών ώστε να ολοκληρωθεί ένα δίκτυο δρόμων μέσα στο χωριό, για την υλοποίηση του οποίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια.