Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: 17 και 18 Δεκεμβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

0
13

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης υλοποιούν μία σειρά από «Δράσεις Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ευαισθητοποίησης για την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος της Κρήτης».

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου, ώρες 10:00 – 18:00, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό με δωρεάν είσοδο!

Ελάτε να διασκεδάσουμε και να μάθουμε πράγματα παρέα!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

«Η προϊστορία της Κρήτης – Γνωρίζοντας το Δεινοθήριο», οικογενειακή δράση

Οικογένειες – εξερευνητές με τη βοήθεια ενός χάρτη και ένα φυλλάδιο συλλογής πληροφοριών, ειδικά σχεδιασμένα για τη δράση, θα ανακαλύψουν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για το Δεινοθήριο το γιγάντιο που βρίσκονται μέσα στο μουσείο.

Επίσης, θα μπορέσουν να παίξουν ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι με κύριο αντικείμενο το προϊστορικό ελεφαντοειδές της Κρήτης, που σχεδίασε η ομάδα του μουσείου και για πρώτη φορά θα διατεθεί στο κοινό!

Δεν απαιτείται κράτηση θέσης η δράση είναι διαθέσιμη 10:30-17:30
Είσοδος δωρεάν

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 «Μουσείο για όλους»

10:00-16:00 Γινόμαστε παραμυθάδες*!

*Το μουσείο παρέχει το κατάλληλο έντυπο υλικό για τη συγγραφή και την εικονογράφηση, με τη συμμετοχή όλης της οικογένειας, μιας μικρής ιστορίας εμπνευσμένης από τα ζώα στα διαφορετικά οικοσυστήματα του μουσείου.

Στόχος της δράσης είναι να εκδοθεί μια συλλογή με τις ιστορίες-παραμύθια των επισκεπτών τον Φεβρουάριο του 2023 σε ψηφιακή και έντυπη μορφή!

Εδώ όλα μας τα παραμύθια : https://www.nhmc.uoc.gr/el/news/31353

Δεν απαιτείται κράτηση θέσης
Είσοδος δωρεάν

Στο Πωλητήριο του Μουσείου μπορείτε να επιλέξετε δώρα για τους αγαπημένους σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλες τις αγορές ισχύει έκπτωση 15%! Μην ξεχνάτε πως με κάθε αγορά σας στηρίζετε το έργο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης!

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter