Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων στην Κρήτη

0
32

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στο πλαίσιο του ενταξιακού προγράμματος HELIOS που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σε συνεργασία με το eFantasy Κρήτης, την Εκπαιδευτική – Αναπτυξιακή «ΠΛΟΗΓΟΣ» και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. – Πρόγραμμα ESTIA τιμούν την «Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων» και συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, την εκδήλωση «Game Changer | Τα Πάνω – Κάτω», στο Αναψυκτήριο «Το Πάρκο μας» (Πάρκο Γεωργιάδη), από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η δράση εντάσσεται στο Φεστιβάλ Πολιτισμού “Refugee Week Greece 2022” και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου και του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων (ΣΕΜΠ) του Δήμου.
Η εκδήλωση, η οποία είναι δωρεάν για το κοινό, περιλαμβάνει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις για ενήλικες και παιδιά όλων των ηλικιών, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους, ντόπιο και προσφυγικό πληθυσμό, να συμμετέχουν σε επιτραπέζια παιχνίδια, καλλιτεχνικά εργαστήρια και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες»

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter