Δραματική καταδίωξη του νεαρού άνδρα που απειλούσε να πέσει απο ταράτσα οικοδομής-ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

0
607

Δραματική καταδίωξη έλαβε χώρα λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας  για τον νεαρό άνδρα ο οποίος από νωρίς το μεσημέρι απειλούσε να πέσει από ταράτσα ημιτελούς οικοδομής στη συμβολή των οδών Ηγουμένου Γαβριήλ και Βασιλείου Ψυλλάκη, στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Ο 20χρονος  κάποια στιγμή και ενώ επικρατούσε απόλυτη ηρεμία στον χώρο κατέβηκε από την ταράτσα της οικοδομής και με μία αστραπιαία κίνηση βγήκε από την είσοδο αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς, τους προσπέρασε  και πήδηξε το φράκτη του απέναντι σπιτιού.

sillipsi-8

Αμέσως άνδρες της ΟΠΚΕ,της ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών άρχισαν να καταδιώκουν τον άνδρα.

sillips-i-2

Για περίπου πέντε λεπτά οι αστυνομικοί τον κυνηγούσαν έως ότου τον συνέλαβαν λίγες δεκάδες μέτρα πιο μακριά και τον μετέφεραν στο σημείο απ όπου είχε ξεκινήσει.

sillipsi-4

Ο 20χρονος Χανιώτης  μεταφέρθηκε με περιπολικό της αστυνομίας στο νοσοκομείο Χανίων,όπου και θα διανυκτερεύσει στην Ψυχιατρική κλινική φρουρούμενος έως ότου το πρωί εξεταστεί από ψυχίατρο.
sillipsi-3

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι, όταν ο νεαρός άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα ημιτελούς οικοδομής στη συμβολή των οδών Ηγουμένου Γαβριήλ και Βασιλείου Ψυλλάκη και απειλούσε να πέσει.

Αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας πετούσε τούβλα και πλακάκια στον δρόμο. Ανά διαστήματα φώναζε, απειλώντας παράλληλα ότι θα πέσει στο κενό.

Στο σημείο από την πρώτη κιόλας στιγμή έσπευσε αστυνομική δύναμη καθώς και ένας ψυχολόγος και ένας ειδικός διαπραγματευτής.
Οι ώρες περνούσαν με το νεαρό άνδρα να βρίσκεται στην ταράτσα και τους αστυνομικούς στο δρόμο, ενώ ανά τακτά διαστήματα οι διαπραγματευτές είχαν επικοινωνία μαζί του.
Μάλιστα αργά το μεσημέρι αποφασίστηκε να απαγορευτεί η διέλευση των οχημάτων επί της οδού η Ηγουμένου Γαβριήλ, ενώ απομακρύνονταν και οι διερχόμενοι περαστικοί.Σκοπός των αστυνομικών ήταν να τον αφήσουν να ηρεμήσει και να τον πείσουν να κατέβει. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο νεαρός άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.