Δολοφονία Suzanne Eaton: Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

0
347

Στα ίχνη του  δράση της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας Βιολόγου  βρίσκεται η αστυνομία, καθώς οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν συνεχώς στοιχεία, που εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν καθοριστικά στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του. 

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί έως τώρα, όπως τα ίχνη από τις ρόδες του αυτοκίνητου του δράστη, που άφησε στον τόπο όπου διάλεξε για να κρύψει τη σορό της άτυχης 60χρονης, στο παλιό γερμανικό καταφύγιο, περίπου 10 χλμ μακριά από το Κολυμπάρι, αλλά και άλλα που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί και έχουν ήδη αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εργαστηριακές εξετάσεις, αναμένεται να ρίξουν «φως»,  στο τρόπο αλλά και τον τόπο που ο δράστης, δολοφόνησε το θύμα του.

Καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η Suzanne Eaton, δε δολοφονήθηκε στον τόπο που βρέθηκε το πτώμα της, στο παλιό καταφύγιο στο Ξαμουδοχώρι, αλλά αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά από εκεί, σε κάποιο σημείο της διαδρομής μεταξύ Κολυμβαρίου και Αφράτων.

Μία διαδρομή που βρίσκεται στο ακριβώς αντίθετο σημείο, από αυτό στο οποίο βρέθηκε νεκρή. 

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι απαντήσεις για το εάν τελικά στο σώμα ή στα χέρια της άτυχης Βιολόγου, υπάρχει γενετικό υλικό του δράστη, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η 60χρονη, φαίνεται να πάλεψε σθεναρά μαζί του για τη ζωή της.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν επίσης ότι θα συλλέξουν πολύτιμα στοιχεία και από τη διαδικασία σάρωσης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκονται στην περιοχή. Ήδη έχει ζητηθεί από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, να σταλούν επίσημες απαντήσεις για τα τηλεφωνικά σήματα που έχουν καταγραφεί στην «επίμαχη» περιοχή, συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, έτσι ώστε να προχωρήσουν σε διασταυρώσεις. 

Από την Αστυνομία επίσης  συνεχίζονται οι ανακρίσεις με στοχευμένες προσαγωγές υπόπτων ενώ λαμβάνεται από όσους προσάγονται και γενετικό υλικό προκειμένου να αποσταλεί για ταυτοποίηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.