Δείτε γιατί διαμαρτύρονται οι περίοικοι στα γηπεδάκια του Αγ. Ιωάννη

0
245

Έντονες διαμαρτυρίες έχει προκαλέσει στους περιοίκους, ο τρόπος και οι ώρες λειτουργίας των τριών μικρών γηπέδων, στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη.

Όσοι κατοικούν γύρω από τα γηπεδάκια, διαμαρτύρονται γιατί όπως ισχυρίζονται, δεν μπορούν να βρουν την ησυχία τους, ούτε το μεσημέρι, στις ώρες κοινής ησυχίας, ούτε και το βράδυ.

gipedakia-1

Στα τρία γήπεδα οι προβολείς παραμένουν αναμμένοι μέχρι τις 23:44 το βράδυ, κάνοντας τη νύχτα μέρα και παράλληλα γίνονται και αφορμή να μαζεύονται διάφορα περίεργα άτομα μέσα ή γύρω από αυτά.

gipedakia-7

Γείτονες περιγράφουν ότι έχουν δει πολλές φορές αργά το βράδυ να σταματούν περιπολικά της Αστυνομίας στην περιοχή.

Όπως επίσης σημειώνουν, εκτός από τη φασαρία που γίνεται, το φως των προβολέων είναι ιδιαίτερα έντονο και ενοχλητικό.

gipedakia-3

Και το χειρότερο είναι όπως λένε οι ίδιοι,  ότι κάποιοι γνωρίζουν που βρίσκεται το χειροκίνητο μπουτόν που ανάβει και σβήνει τους προβολείς και όταν αυτοί σβήνουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το πατούν και τους ξανανάβουν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

gipedakia-4

Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις τους και τηλεφωνικά και εγγράφως στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χανίων, αλλά  και σε εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, τίποτα δεν έχει γίνει και η κατάσταση παραμένει η ίδια.

gipedakia-2

Οι περίοικοι ζητούν να επανέλθει το παλιό καθεστώς λειτουργίας των γηπέδων, δηλαδή αυτά να κλείνουν στις ώρες 15:00  με 17:00  το απόγευμα, στις 21:00  το βράδυ το χειμώνα και στις 22:00  το βράδυ το καλοκαίρι.

gipedakia-6

Ζητούν επίσης από το Δήμο να καθαρίζονται πιο συχνά τα τρία γηπεδάκια.