Δήμος Ιεράπετρας: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

0
27

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για ακόμα μία φορά τα μαθήματα που εντάσσονται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιεράπετρας στο πλαίσιο της πράξης « Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) – Νέα Φάση»

Πρόκειται για κύκλους μαθημάτων που απευθύνονται σε όλους ανεξαιρέτως τους ενήλικες και περιλαμβάνουν διάφορα θεματικά πεδία.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή και την πορεία αυτής της εκπαιδευτικής δράσης, αφού υπέγραψε τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των εκπαιδευόμενων παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου, κ. Χρύσας Χατζημαρκάκη, δήλωσε:

«Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των δημοτών μας και έτσι μέσα από την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο δήμο της Ιεράπετρας παρέχουμε δωρεάν εκπαιδευτικά, επιμορφωτικά προγράμματα στους ενήλικες δημότες μας.

Στόχος μας είναι να ενισχύουμε τις ίσες ευκαιρίες στη γνώση, στην αγορά εργασίας, σε κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις όλων αδιακρίτως των πολιτών μέσω των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρουν αυτού του είδους τα προγράμματα.

Συγχαίρω όλους τους συμμετέχοντες όχι μόνο γιατί ολοκλήρωσαν με επιτυχία την παρακολούθηση αυτού του προγράμματος αλλά και γιατί διατηρούν άσβεστη τη δίψα τους για γνώση και προτρέπω τους δημότες μας να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που θα τους δοθεί μέσα από νέους κύκλους μαθημάτων το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter