Δήμος Αποκορώνου: Η Ρένα Τερεζάκη η νέα επικεφαλής της αντιπολίτευσης

0
121

Η Ρένα Τερεζάκη είναι η νέα επικεφαλής στον συνδυασμό «Αποκόρωνας, Ενότητα, Ελπίδα και Προοπτική» μετά την παραίτηση του Σταμάτη Σγουράκη από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης:

«Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός που έχει προσφέρει πολλά στον τόπο του, στα είκοσι και πλέον χρόνια της πολιτικής του πορείας, έδωσε παραίτηση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αποκορώνου, στερώντας τον Αποκόρωνα από τις γνώσεις του, το δημιουργικό του πνεύμα, τους αγώνες του, την πολιτική του διαίσθηση και τον τεκμηριωμένο λόγο του.

Ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές που εμείς οι συνεργάτες του τον εμπιστευτήκαμε και συμπορευθήκαμε στις τελευταίες εκλογές, δίνοντας ένα αγώνα τίμιο – ξεκάθαρο με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων του Αποκόρωνα.

Με ένα “σύστημα” εναντίον μας, και με τον τίμιο αγώνα μας, από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, να μιλάμε χωρίς να ακουγόμαστε, να είμαστε εκεί αλλά να μη φαινόμαστε.

Η φωνή του ενός που πάντα υπερίσχυε των πολλών, οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που από κυρίαρχο θεσμικό όργανο υποβαθμίστηκε σε όργανο γνωμοδοτικού χαραχτήρα.

Εμείς, οι συνεργάτες του Σταμάτη Σγουράκη, λυπούμαστε γι’ αυτή του την απόφαση, όμως τη σεβόμαστε, την αποδεχόμαστε και μετά από συλλογική παρουσία και συζήτηση προχωράμε, όλοι μαζί, ενωμένοι με νέα επικεφαλής στον συνδυασμό μας τη Ρένα Τερεζάκη.

Ο συνδυασμός “Ενότητα, Ελπίδα και Προοπτική” θα συνεχίσει να διεκδικεί το καλύτερο για τον Αποκόρωνα και τους Αποκορωνιώτες, με όλα του τα μέλη ενεργά – παρόντα και ίσο επιμερισμό ευθυνών.

Ευχαριστούμε τον Σταμάτη Σγουράκη για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε, που μας εμπιστεύτηκε, που ήταν εκεί όταν τον χρειαζόμασταν, που μας κράτησε ενωμένους.

Σταμάτη, σε ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε…».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter