Δήλωση Λ. Αυγενάκη στο 7ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων

0
83

Το 7ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής, επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο, 24 Μαρτίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Γραμματέας της Ν.Δ. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζω την προσπάθεια προώθησης των κρητικών προϊόντων. Αυτή η διοργάνωση έχει ιδιαίτερη αξία, διότι, όχι μόνο παρουσιάζει την άλλη Ελλάδα, αυτή, της παραγωγής, της δημιουργίας, της προόδου, αλλά διότι παραγωγοί, μεταποιητές, προμηθευτές και ξενοδόχοι, συνομιλούν, συνεργάζονται και αναπτύσσουν κοινές δράσεις και συνέργειες.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά η προβολή της ολοκληρωμένης δυναμικής που έχει το νησί μας στους τομείς των αγροδιατροφικών προϊόντων και στην αξιοποίησή τους στους τομείς των υπηρεσιών, του τουρισμού και του πολιτισμού.

Η ιδιωτική οικονομία και η πρωτογενής παραγωγή είναι οι πυλώνες της οικονομίας που μπορούν να στηρίξουν την Ελλάδα που θέλουμε να οικοδομήσουμε. Αυτοί οι πυλώνες χρειάζονται το κράτος δίπλα τους και όχι απέναντί τους.

Θερμά Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στις εργασίες του φόρουμ».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter