Διαπιστεύσεις για τον αγώνα Χανιά-Εργοτέλης

0
16

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ Χανιά για το εντός έδρας παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη (Τετάρτη 27/01, 15:00 – ΕΡΤ Sports 2) αναφορικά με τις διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ – φωτογράφους και την είσοδό τους στο γήπεδο ανακοινώνει τα εξής:

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο άπαντες (δημοσιογράφοι – φωτογράφοι) ακόμη και με κάρτα ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων θα πρέπει να αιτούνται διαπίστευσης, για να γίνει η καταγραφή τους σε ειδική λίστα, η οποία κατατίθεται στη σύσκεψη πριν τον αγώνα.

Τα αιτήματα θα πρέπει να αποσταλούν στο email: [email protected] για την καταγραφή στη σχετική λίστα και την έκδοση διαπίστευσης μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ώρα 12:00. Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο είναι η συμπλήρωση του ⇒ (πατήστε πάνω στην πρόταση) ΔΕΛΤΙΟ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο ισχύουν τα εξής:

5.5. Δημοσιογραφικά θεωρεία:

5.5.1. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν πρόσβαση οι εξής:

-Δημοσιογράφοι, μέλη των ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων Δημοσιογραφικών Ενώσεων.
-Εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με τη διοργανώτρια.

5.5.2. Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον αγώνα θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των δύο (2) μέτρων. Για το λόγο αυτό, δύναται να χρησιμοποιηθεί μέρος της εξέδρας που είναι στη συνέχεια των θεωρείων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

5.5.3. Τυχόν εσωτερικοί χώροι (καμπίνες–booth) για τη δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων δύνανται να είναι ανοιχτοί, τηρώντας το όριο έως 4 άτομα σε 20 τ.μ. και σε μεγαλύτερο χώρο, ένα άτομο επιπλέον ανά 10τ.μ. Οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων, τηρώντας την απόσταση των 2 μέτρων, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Ο χώρος θα πρέπει να αερίζεται διαρκώς με φυσικό τρόπο (ανοικτά παράθυρα-πόρτες), ενώ συστήνεται η τοποθέτηση διαχωριστικών (plexiglass) ανά θέση εργασίας, ώστε να υπάρχει σαφής διαχωρισμός και να τηρούνται οι αποστάσεις. Σε δημοσιογραφικά booth εμβαδού 10 τ.μ. ή μικρότερα, θα εισέρχεται μόνο ένας (1) δημοσιογράφος.

5.5.4. Οι εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών (αν υπάρξουν και οριστούν από τη Διοργανώτρια) θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των δύο (2) μέτρων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, τότε δύνανται να καθίσουν στις κερκίδες.

5.5.5. Για τους εξωτερικούς χώρους, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την τήρηση αποστάσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Για τους φωτογράφους που θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο δεν απαιτείται τεστ covid-19. Βάσει πρωτοκόλλου θα πρέπει να τοποθετούνται απέναντι από τους πάγκους και μακριά από τον χώρο που προθερμαίνονται οι αναπληρωματικοί παίκτες, ενώ απαγορεύεται να βιντεοσκοπήσουν πλάνα του αγώνα με τις φωτογραφικές τους μηχανές.