Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ στο Δήμο Αποκορώνου

0
19

 στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής Απόρων ()

Στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής Απόρων (ΤΕΒΑ), ο Δήμος Αποκορώνου ενημερώνει τους δικαιούχους του (ΤΕΒΑ) ότι θα πραγματοποιηθεί στους κατά περίπτωση δικαιούχους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι, διανομή :

– Ειδών Παντοπωλείου (ρύζι, ζυμαρικά, φασόλια, φακές, παξιμάδι, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο)

– Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (οδοντόκρεμες, σαμπουάν , σερβιέτες, υγρό πιάτων , χλωρίνη παχύρευστη , καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης και απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων)

στους κατά περίπτωση δικαιούχους, στην είσοδο του δημαρχείου Βρυσών.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα είδη με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – A.M.K.A. Η παραλαβή των τροφίμων από τρίτα άτομα θα γίνεται μόνο με προσκόμιση εξουσιοδότησης.

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κα. Μπενάκη Χρυσούλα, στο τηλέφωνο 2825340312.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter