Διαμαρτυρίες από γονείς και αθλητές για την ανακοίνωση του ΝΟΧ

0
396

Φωτιές “άναψε” η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, για το υπέρογκο κόστος, που αναγκάζεται, είναι αλήθεια, να επωμιστεί για να καλύψει τις τεράστιες ανάγκες για τη λειτουργία της 50αρας πισίνας.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ έχει προκαλέσει διαμαρτυρίες από πολλούς γονείς και αθλητές, όχι για την ουσία του περιεχομένου της, η οποία, όπως σημειώνουν, είναι πολύ σωστή, αλλά για το γεγονός ότι μέσα σε αυτήν γίνεται επιλεκτική, κατά τη γνώμη τους, αναφορά σε ομάδες και αθλητές του Ομίλου.

Οι διαμαρτυρίες αυτές έφτασαν και στο kriti24.gr. Μία από αυτές μάλιστα δημοσιεύτηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πιθανόν να υπάρχουν και άλλες.

Για λόγους ισονομίας και χωρίς να θέλουμε να πάρουμε το μέρος καμίας πλευράς, καταγράφουμε και δημοσιοποιούμε, ως έχουμε υποχρέωση, τις διαμαρτυρίες αυτές, σημειώνοντας ωστόσο ότι στην ανακοίνωση του ΝΟΧ γίνεται λόγος για: 

υποχρεώσεις των αθλητών από όλο το φάσμα των Τμημάτων που μετέχουν σε εθνικές ομάδες.

υποχρεώσεις των αθλητών που κυνηγούν τον πρωταθλητισμό και την εν γένει προετοιμασία τους για τις διοργανώσεις που είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι οποίες προφανώς περιλαμβάνουν έστω και χωρίς να γίνεται ονομαστική αναφορά, τις ομάδες απ’ όλα τα τμήματα του Ομίλου. 

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter