Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δημάρχου Κισάμου και του γεωπόνου Κ. Χαρτζουλάκη-Δείτε την αφορμή

0
636

“Θερμό” διάλογο με εκατέρωθεν “βολές” άνοιξαν στο διαδίκτυο, ο γεωπόνος-ερευνητής  Κ. Χαρτζουλάκης και ο Δήμαρχος Κισάμου Θ. Σταθάκης.

Την αρχή έκανε με ένα αιχμηρό σχόλιο του για το Δήμαρχο, με αφορμή τις εκλογές της Κεντροαριστεράς, ο Κ. Χαρτζουλάκης, ο οποίος έγραψε σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

“Κάποιοι που ψήφισαν για την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη πήγαν στην Αθήνα για να μη ψηφίσουν σήμερα στη Κίσαμο για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, συγνώμη …… για παραλαβή της φλόγας για το Μαραθώνιο Κρήτης!

Αυτοί που δεν έφυγαν και ψήφισαν στην εκλογή του Μητσοτάκη τι θα κάνουν σήμερα?

Ίσως να ψηφίσουν ……. Και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.

Άλλοι δημοσιοποιούν ποιόν στηρίζουν με ανακοινώσεις. Ίσως μας θεωρούν… μάζα!
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι η μειοψηφία”.

Ο Δήμαρχος Κισάμου, σήκωσε το “γάντι” και λίγες ώρες αργότερα, απάντησε στο ίδιο αιχμηρό στυλ. 

“Λυπάμαι ειλικρινά όταν βλέπω άνθρωποι επιστήμονες τους οποίους εκτιμώ, να βγάζουν τόση «χολή» για άλλους, νομίζοντας ότι κάτι κάνουν.

Το ότι δεν κατάφεραν να επιτύχουν αυτό που θα ήθελαν και το καταφέρνουν άλλοι, δεν νομίζω ότι τους δίνει το δικαίωμα να αναφέρονται απαξιωτικά για ενέργειες άλλων προσώπων.

Όσο αφορά τον εαυτό μου, ενημερώνω ότι ως πολίτης , αλλά και τώρα ένα παραπάνω κατέχοντας δημόσιο αξίωμα , έχω δικαίωμα να υποστηρίζω και να συμμετέχω σε διαδικασίες δημοκρατικές ανεξάρτητων πολιτικών πεποιθήσεων μου.

Παρότι, (και είναι τιμή μου) που μετά την πιστοποίηση από την παγκόσμια ομοσπονδία Μαραθώνιων του Μαραθωνίου Κρήτης , βρισκόμουν στην Αθήνα, ψήφισα στις εκλογές της Κεντροαριστεράς… Αριθμός είσπραξης των 3 ευρώ 218958 ….

Υ.Γ Νομίζω καλό είναι πρώτα να ρωτάτε ..γιατί συμπαρασύρετε ανθρώπους να συμφωνούν μαζί σας παραπλανώντας τους….”

Απ’ ότι φαίνεται ο διάλογος μεταξύ των δύο πιθανόν θα συνεχιστεί, για κάποιο άλλο θέμα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που ανταλλάσσουν δημόσια, αιχμές…