Διακοπή νερού σε περιοχές του Δήμου Ακρωτηρίου – Δείτε που και πότε

0
167

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης της κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης στις Κορακιές, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημέρωσε ότι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, θα σημειωθεί από 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. διακοπή νερού σε αρκετές περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων.

Η ενημέρωση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 21-02-2018, από 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., θα υπάρξει διακοπή νερού σε αρκετές περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου του Δήμου Χανίων, όπως Κορακιές, Πιθάρι, Αρώνι, Στέρνες, Παζινός, ενώ μικρότερης διάρκειας διακοπή θα υπάρξει στις περιοχές Κουνουπιδιανά, Πλακούρες, Καλαθάς, Καμπάνι, Χωραφάκια, Σταυρός.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης της κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης που βρίσκονται στις Κοριακιές, οι οποίες εξυπηρετούν την κάλυψη των αναγκών υδροδότησης στις προαναφερθείσες περιοχές.

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.