Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές των Χανίων ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.
Σάββατο 6 Ιουνίου (08:00 – 15:00)
Νεροκούρου, Μουλά Χανούμ, Τζομπανάς, περιοχή γηπέδου Νεροκούρου, Μουρνιές (περιοχή Πουλάκη), Μετόχι Μουρνιών και επιχειρήσεις της περιοχής.
Στα Χανιά, η οδός Δασκαλογιάννη και η περιοχή ανατολικά της πλατείας 1821 στη Σπλάντζια.
Δευτέρα 8 Ιουνίου (08:00 – 12:00)
Στα Χανιά, η οδός Σελίνου από το ζαχαροπλαστείο Περαθωράκη έως το αρτοποιείο Σταματάκη, καθώς και οι κάθετοι και παρακείμενοι δρόμοι έως την Οσίου Νίκωνος.
Τρίτη 9 Ιουνίου
08:00 – 11:00: Σε όλο το χωριό Αρμένοι Αποκορώνου.
09:00 – 15:00: Ανώπολη, Λουτρό, Λιβανιανά, Αράδαινα, Άγιος Ιωάννης και Αγία Ρουμέλη.
Τετάρτη 10 Ιουνίου
08:30 – 09:30: Στην οδό Παπαναστασίου, από τη συμβολή με την οδό Βρυσσών έως τον φούρνο Ροζάκη, μαζί με τους γύρω δρόμους.
08:00 – 15:00: Νεροκούρου, Μουλά Χανούμ, Τζομπανάς, περιοχή γηπέδου Νεροκούρου, Μουρνιές, Μετόχι Μουρνιών και επιχειρήσεις της περιοχής.
Πέμπτη 11 Ιουνίου (08:00 – 15:00)
Κάτω Γαλατάς, οδοί Αγίου Δημητρίου, Κνωσσού και Ελευθερίας, το ξενοδοχείο Panorama και οι γύρω δρόμοι.
Σάββατο 13 Ιουνίου (08:00 – 15:00)
Σε όλη την περιοχή των Κουνουπιδιανών και του Αγίου Ονουφρίου.
Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι αν οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί πριν από την προγραμματισμένη ώρα. Για λόγους ασφαλείας, οι εγκαταστάσεις του δικτύου πρέπει να θεωρούνται διαρκώς υπό τάση και να αποφεύγεται η προσέγγιση αγωγών ή άλλων στοιχείων του δικτύου, ακόμη και αν βρίσκονται στο έδαφος.
















