Δεσμεύσεις, όχι απλά ευχές, ζήτησε για το 2018 ο Μουρτζανός

0
137

Κάτι περισσότερο από… ευχολόγια ζήτησε σε ευχητήριο μήνυμά του στο… κατώφλι της νέας χρονιάς ο Δήμαρχος του Αμαρίου Ρεθύμνου, Παντελής Μουρτζανός.

Οι ευχές του Παντελή Μουρτζανού

Ας υποδεχτούμε το 2018 με ελπίδα και θετικές σκέψεις και ας παλέψουμε για μία κοινωνία με προοπτική και όραμα όπου θα κυριαρχεί η αγάπη και η αλληλεγγύη.

Επιθυμία μου είναι, η νέα χρονιά να ξεκινήσει όχι μόνο με ευχές, αλλά και με δεσμεύσεις. Δέσμευση δική μου, αλλά και των συνεργατών μου, είναι να συνεχίσουμε αδιάκοπα τις προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας. Στοχεύουμε στην ολοκλήρωση των έργων που εκτελούνται καθώς και στην εξεύρεση χρηματοδότησης για έργα που έχουμε σχεδιάσει μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος του Δήμου μας.

Συνεργαζόμαστε στενά με την Π.Ε. Ρεθύμνου και την Περιφέρεια Κρήτης και ευελπιστούμε,όπως η Μονάδα Επεξεργασίας απορριμμάτων, το 2017 πήρε το δρόμο της, με την αποδοχή χρηματοδότησης 32.500.000 Ευρώ και ήδη βρισκόμαστε στην διαδικασία έκδοσης των τευχών δημοπράτησης,το νέο έτος να υπάρξει θετική εξέλιξη για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του Δήμου μας: Αμαριώτικος δρόμος, Φράγμα Πλατύ, Φράγμα Ελενών – Γερακαρίου, Σχολή Ασωμάτων, Υβριδικό υδροηλεκτρικό Φράγματος Ποταμών.

Χρόνια πολλά! Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2018!

Παντελής Μουρτζανός

Δήμαρχος Αμαρίου

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter