Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

0
58

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς ακόμη οχτώ  αλλοδαποί (6 άνδρες και 2 γυναίκες) για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία και Ιταλία.

Αναλυτικά το Αστυνομικό Δελτίο:

 Συνελήφθησαν, χθες (26.08.2016) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» συνολικά οχτώ αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο υπήκοοι Αφγανιστάν (53χρονος και 54χρονη), τρεις υπήκοοι Ιράκ (29χρονος, 33χρονος και 36χρονη), δύο υπήκοοι Ισραήλ (23χρονος και 22χρονος) και 27χρονος υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και συγκεκριμένα, ο 53χρονος με την 54χρονη Αρχών Νορβηγίας,  ο  29χρονος Αρχών Φιλανδίας, ο 33χρονος και η 36χρονη οι οποίοι συνόδευαν τα δύο ανήλικα τέκνα τους Αρχών Ρουμανίας, ο 23χρονος με τον 22χρονο Αρχών Ισραήλ και ο 27χρονος Αρχών Ιταλίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες  οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακόμη συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου

Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Γερμανία.

Σύμφωνα με νέο Ασατυνομικό Δελτίο:

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηράκλειου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 48χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν και 33χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αφγανιστάν, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμη αλλοδαπή και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (26.08.2016), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη ο 48χρονος διότι προσήλθε στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου,  συνοδεύοντας την 33χρονη με το ανήλικο τέκνο της, τους οποίους παρουσίασε ως την οικογένεια του και  για τους οποίους υπέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ρουμανίας και για τον ίδιο Αρχών Πακιστάν, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδο τους από την χώρα, προκειμένου να αναχωρήσουν από κοινού με προορισμό το Ανόβερο Γερμανίας .

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.