Δείτε το απίστευτο σαλόνι του ελληνικού hypercar Chaos των 3.000 ίππων (Video)

0
246

Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το πρώτο ελληνικό hypercar, το Chaos των 3.000 ίππων, ακολουθώντας την τακτική της σταδιακής αποκάλυψης του αυτοκινήτου, μας δείχνει αυτή τη φορά δυο όψεις από το σαλόνι του, ενώ παίρνουμε και μια βιαστική εικόνα για πρώτη φορά από το εμπρός μέρος.

Όπως βλέπουμε στο video το σαλόνι θα είναι άκρως εντυπωσιακό και με τεχνολογίες A.I. που θα επιτρέπουν στον οδηγό να ελέγχει τις λειτουργίες του με κινήσεις. Ενώ θα είναι εξαρχής εφοδιασμένο με δίκτυο 5G ώστε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα νέα δεδομένα διασυνδεσιμότητας που θα προκύψουν μέσα στην δεκαετία.

Τα καθίσματα είναι φουτουριστικά σχεδόν αγωνιστικού τύπου και ενσωματωμένα πάνω στο πλαίσιο, ενώ είναι κατασκευασμένα από ένα ελαφρύ συνθετικό υλικό. Η διατήρηση του βάρους χαμηλά είναι ίσως η μεγαλύτερη προσπάθεια που γίνεται από την εταιρία, καθώς χρησιμοποιούνται πανάλαφρα εξωτικά υλικά για τα μηχανικά μέρη αλλά και το αμάξωμα ενώ όλα τα εξαρτήματα έχουν γίνει από 3D εκτυπωτές ώστε οι μηχανικοί να γλιτώσουν και το τελευταίο γραμμάριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 4λιτρος V8 θα αποδίδει 2.000 ή 3.000 ίππους ανάλογα το όριο περιστροφής, ενώ οι επιδόσεις που ανακοινώνονται είναι καταιγιστικές. Το 0-100 km/h θα γίνεται σε μόλις 1,8 δευτερόλεπτα, θα χρειάζονται μόλις 2,6 δευτερόλεπτα για να φθάσει από τα 100 στα 200 km/h ενώ είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε η τελική του να μπορεί να ξεπεράσει τα 500 km/h!

 

Πηγή: caranddriver.gr