Δείτε σήμερα Τετάρτη στο ΧΑΝΙΑ LIVE TV

0
21

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και το πρώτο ζωντανό διαδικτυακό κανάλι σας επιφυλάσσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ζωντανές εκπομπές και εκδηλώσεις στην πόλη.

Ξεκίνημα λίγο μετά τις 9 με ντοκιμαντέρ από τα Χανιά και την Κρήτη μας.

Στις 12:30 μ.μ., δείτε σε επανάληψη την εκπομπή «ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ». Μία βόλτα στις μικρές χωματερές του Δήμου Χανίων, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Μιχάλη Τσουπάκη.

Στις 13:45, δείτε την εκπομπή «ΧΑΝΙΑ LIVE SPORTS», με τον Βασίλη Φουντουλάκη και καλεσμένους από την ομάδα του Πανακρωτηριακού και το τμήμα Σφυροβολίας του «Ελ. Βενιζέλος».

Μη χάσετε στις 15:20 το ενημερωτικό δεκάλεπτο με όλα όσα γίνονται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Στις 15:30, «ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ», με τον Γιώργο Γεωργακάκη. Καλεσμένος ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης. Μία ανοικτή συζήτηση για το μέλλον του τουρισμού, τα προβλήματα του τριτογενή τομέα και τη νέα καμπάνια τουριστικής προβολής της χώρας μας. (η εκπομπή θα μεταδοθεί και σε επανάληψη στη βραδινή μας ζώνη)

Στις 17:00, «Πάμε Σινεμά;», με όλες τις ταινίες που παίζονται στις αίθουσες των Χανίων και στις 17:30 γευστική βόλτα στον κόσμο, με την εκπομπή «Street Food World».

Στις 18:00, σε ζωντανή μετάδοση από το ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΙΑ», η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, σε συνεργία με την Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, με θέμα «Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Προορισμών».

Κλικ και… συντονιστείτε!!!