Δείτε live την παρουσίαση του νέου iPhone

0
33

Η μεγάλη στιγμή του 2019 για την Apple έφτασε. Ο αμερικανικός κολοσσός τεχνολογίας παρουσιάζει σε μια εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «By innovation only» και πραγματοποιείται στην αίθουσα «Στιβ Τζομπς», στα κεντρικά της εταιρείας, τα νέας της προϊόντα.

Αυτά (τα προϊόντα) που ξεχωρίζουν και συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού, είναι τα νέα smartphones της Apple, με την καινούρια σειρά των iPhones να έχει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- πίσω της τον αριθμό 11.

Οι οπαδοί της Apple ανυπομονούν να αντικρίσουν τα νέα κινητά τηλέφωνα, τις αλλαγές που θα έχουν, αλλά και τις όποιες τεχνολογικές καινοτομίες που θα φέρουν οι διάδοχοι των iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, σε επίπεδο διαρροών (που συνήθως επιβεβαιώνονται), είναι πως τα νέα μοντέλα θα έχουν τριπλή κάμερα, προκειμένου να προσφέρουν καλύτερα οπτικά αποτελέσματα στο πεδίο της μεγέθυνσης και του βάθους εστίασης, ενώ βελτιωμένη αναμένεται και η λήψη των βίντεο.

Επίσης, μεγάλες προσδοκίες υπάρχουν για τον επεξεργαστή Α13 στο εσωτερικό των νέων συσκευών, ο οποίος αναμένεται να έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση σε όλα τα σημεία. Αντίστοιχα, πολλές ήταν οι αναφορές το προηγούμενο διάστημα για το λειτουργικό σύστημα της συσκευής, που πιθανότατα θα είναι το iOS 13.

Παράλληλα, πολλές είναι οι φήμες που έκαναν λόγο για μνήμη 4 GB στα πιο ακριβά μοντέλα και μνήμη RAM 3 GB στο πιο φτηνό iPhone.

Τέλος, εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν και τα αποκαλυπτήρια του νέου Apple Watch, αλλά και εάν ανακοινωθούν τα σχέδιά της εταιρείας για το επερχόμενο λανσάρισμα της Apple TV.

Όλα αυτά θα απαντηθούν από τον Τιμ Κουκ και τους στενούς του συνεργάτες.

Δείτε live την παρουσίαση: