Δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο Κρητικός Αστέρας

0
19

Οριστική μπορεί να θεωρείται η απόσυρση της συμμετοχής για τον Κρητικό Αστέρα από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα από το Βαμβακόπουλο δε δήλωσε συμμετοχή, επιβεβαιώνοντας όλα όσα είχε γράψει πριν από μερικές ημέρες το athlitiko.

Ως εκ τούτου, 15 -και όχι 16- ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις συμμετοχής που κατατέθηκαν στα γραφεία της Ενωσης μέχρι το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου.

Ο Κρητικός Αστέρας δε δήλωσε συμμετοχή, σε μια δυσμενή εξέλιξη και ως εκ τούτου μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια ήταν από τις πιο σταθερές του πρωταθλήματος θ’ απουσιάσει τη νέα αγωνιστική σεζόν. Αντίθετα, δήλωση συμμετοχής έγινε από τις ομάδες Κ14 και Κ16 του Κρητικού Αστέρα, οι οποίες θα πάρουν κανονικά μέρος στα πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν.

Στην πορεία του χρόνου και μετά που θα δημοσιευτούν οι σχετικές προκηρύξεις από την ΕΠΣ Χανίων θα διευκρινιστεί εάν θ’ ακολουθήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής και από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες του Κρ. Αστέρα.

Να σημειωθεί ότι την προσεχή Δευτέρα 20 Αυγούστου, η ΕΠΣ Χανίων έχει προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο όπου και θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της αποχώρησης του Κρητικού Αστέρα από το πρωτάθλημα και γενικότερα οτιδήποτε αφορά τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

athlitiko.gr