Χρ. Μαρκογιαννάκης: Κόψανε εμένα για να μπει η Ντόρα στο ψηφοδέλτιο

0
478

Νέα επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ για το «κόψιμό» του από το ψηφοδέλτιο των Χανίων, εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε συγκέντρωση πολιτικών φίλων του, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κισσάμου. 

Για πρώτη φορά ο κ. Μαρκογιανάκης σε ομιλία του αναφέρθηκε ονομαστικά στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ως αιτία για το «κόψιμο» του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, προκειμένου η πρώην Υπουργός να πολιτευτεί στα Χανιά.

Επανέλαβε ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακοινώσει τον συνδυασμό και αν δεν είναι σε αυτόν, τότε θα κατέλθει υποψήφιος με ένα μικρό κόμμα που θα μπαίνει στη Βουλή.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ξεκαθάρισε επίσης ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να φύγει από την εξουσία η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που έχει φέρει πολύ πίσω την χώρα.

Ο πώην Υπουργός επεσήμανε ότι ποτέ δεν υπήρξε διαπλεκόμενος,  λέγοντας χαρακτηριστικά… «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Ο Χρήστος δεν φοβάται Χριστό!»

Τέλος, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε ότι στις 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. 

Φωτογραφίες: Γιάννης Παπαδάκης