Χωρίς εφημερεύοντα χειρούργο Νοσοκομείο της Κρήτης-Ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλα Νοσοκομεία

0
149

Χωρίς εφημερεύοντα γενικό χειρουργό βρέθηκε το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου την Κυριακή λόγω σχετικού κενού στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου ,αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

“Στο ΓΝΑΝ δεν λειτουργεί ούτε αυτόνομο τμήμα ΤΕΠ ούτε ΚΥ κι έτσι κάποια από τα περιστατικά που χρειαζόταν χειρουργική εξέταση παραπέμφθηκαν στο Ηράκλειο στο ΠΑΓΝΗ και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου εδώ και καιρό εκκρεμεί ο διορισμός ενός μόνιμου χειρουργού και οι εργαζόμενοι από το καλοκαίρι είχαν ζητήσει την άμεση πρόσληψη επικουρικού χειρουργού για να καλυφθούν τα κενά, κάτι που δεν έγινε.

Είναι η δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2016) που στο κεντρικό νοσοκομείο του νόμου Λασιθίου υπήρξε κενή εφημερία γενικής χειρουργικής, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τον αν. υπουργό υγείας Π. Πολακη ο οποίος πρόσφατα πανηγύριζε στο Facebook ισχυριζόμενος ότι υπάρχει βελτίωση της κατάστασης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο”, επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter