Χανιώτικη εταιρεία έδωσε και φέτος μπόνους στους υπαλλήλους της

0
389

Τη διανομή μπόνους σε όλους τους εργαζόμενους της ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA αποφάσισε και φέτος η Διοίκηση της χανιώτικης εταιρείας με έδρα τον Στύλο Αποκορώνου.

«Αναγνωρίζοντας ότι το 2018 ήταν μία καλή χρονιά για την εταιρία, η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA στηρίζει τους εργαζομένους της και αναγνωρίζει την αξία τους και τη συμμετοχή τους στην επιτυχία της εταιρίας.

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο και τα διοικητικά τμήματα αποτελούν μία δεμένη ομάδα που στηρίζει την εταιρεία σε κάθε βήμα της προς την ανάπτυξη και το μέλλον. Γι’ αυτό και η Διοίκηση αποφάσισε και φέτος τη διανομή bonus σε όλους τους εργαζόμενούς της. Πάντα κοντά στην κοινωνία, πάντα κοντά στον άνθρωπο», αναφέρει η εταιρεία σε σημερινή της ανακοίνωση.

Παράλληλα, σημειώνει ότι, στο πλαίσιο της επιστροφής μέρους των κερδών της στην κοινωνία, συνεισέφερε, για ακόμη μία φορά, σε πράξεις και έργα που αφορούν τον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο.Συγκεκριμένα, προσέφερε χορηγία στην έκθεση που πραγματοποιείται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης «Κρήτη Αναδυόμενες Πόλεις: Απτέρα – Ελεύθερνα – Κνωσός» καθώς και τη στήριξή της στο επιστημονικό έργο της Επιτροπής για την Κρητική Διατροφή και Υγεία.

Μάλιστα, η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. SAMARIA έλαβε και βραβείο γι’ αυτή τη συνεισφορά της, σε σχετική εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα.