Χανιά: Ζητούμενο για το Νομό η επίλυση εκκρεμών θεμάτων

0
255

 Η πρώην Υπουργός και βουλευτής Χανίων, κ. Ντόρα Μπακογιάννη θέλοντας να υλοποιήσει όσα προεκλογικά υποσχέθηκε, άνοιξε σήμερα ξανά το φάκελλο, δύο σημαντικών θεμάτων για την πόλη των Χανίων.

Για τα οποία είχαν δοθεί και στο πρόσφατο παρελθόν υποσχέσεις, χωρίς να έχει προχωρήσει όμως. τίποτα ουσιαστικό για την υλοποίησή τους. 

Η κα. Μπακογιάννη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Χανιά, ζήτησε από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα από τον Υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, την παραχώρηση του κτιρίου που στέγαζε τις δικαστικές φυλακές στην οδό Γιαμπουδάκη για τη στέγαση του Αρχείου των Δικαστηρίων, αλλά και το κτίριο των πρώην Ιταλικών Στρατώνων στον Δήμο Χανίων.

Ευχής έργο θα είναι το διπλό αίτημα να τύχει θετικής αποδοχής από την κυβέρνηση και τον Χανιώτη πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και να το δούμε να υλοποιείται

Καθώς ο Νομός έχει ανάγκη να επιλύσει στην πράξη και όχι μόνο στις υποσχέσεις, ορισμένα βασικά και χρονίζοντα προβλήματα, που τον ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. 

Είναι πάντως δεδομένο ότι τελικά, όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. 

*Οι φωτογραφίες είναι από την ξενάγηση που έκανε η κ. Μπακογιάννη στον Υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, στο κτίριο των πρώην Ιταλικών Στρατώνων, το απόγευμα της Δευτέρας.