Χανιά: Τι απάντησε ο Δήμος για τα αναμμένα φώτα

0
130

Απάντηση στο δημοσίευμα του Kriti24.gr έδωσε ο Δήμος Χανίων σε ότι αφορά τους αναμμένους στύλους Δημόσιου ηλεκτροφωτισμού. 

Η απάντηση του Δήμου

Ο Δήμος Χανίων, κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών έργων και κυκλοφορίας του Δήμου Χανίων ενημερώνει ότι την Τετάρτη (18/7) προέκυψε πρόβλημα στον κεντρικό διακόπτη της ΔΕΗ. 

Συνέπεια αυτού ήταν να παραμένουν αναμμένοι οι στύλοι Δημόσιου ηλεκτροφωτισμού μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, σε όλο το Νομό Χανίων και φυσικά στις περιοχές που εντάσσονται στο Δήμο Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων έγκαιρα έλαβε τη συγκεκριμένη ενημέρωση και ήταν “εις γνώση του” το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο οφείλεται σε βλάβη του κεντρικού διακόπτη της ΔΕΗ.

Το σχόλιο του kriti24.gr:

Τη δικαιολογία για το λόγο που δημιουργήθηκε το πρόβλημα δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την αποδεχτούμε. Είναι  όμως τουλάχιστον αστείο να ισχυρίζεται ο Δήμος Χανίων ότι το πρόβλημα υπήρχε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όταν οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί λίγο μετά τις 11 το πρωί. Και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γύρω στις 12  το μεσημέρι. Μήπως εκεί στην οδό Κυδωνίας, έχουν μπερδευτεί λίγο με το πως ονομάζονται οι ώρες της ημέρας;